Teun Prins

Vorige pagina

Voordat TP Verzuimbeheer werd opgericht heeft Teun Prins ruim 10 jaar relevante werkervaring opgedaan aan de zakelijke kant van ziekte en arbeidsongeschiktheid in de verzekeringsbranche. Rode draad in zijn carrière is productontwikkeling, marketing en marktmanagement in het kader van ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie.

Relevante werkervaring

5 jaar VVAA (Nederlandse Vereniging van Artsen en Automobilisten)
In de functie van Productmanager Ziektekosten, AOV, WAO/Ziektewet en Arbodienstverlening voor de doelgroepen in de medische sector (o.a. medici/paramedici/tandartsen, dierenartsen en hun brancheverenigingen).

5 jaar Agis Zorgverzekeringen
Als Marktmanager Collectiviteiten Ziektekosten, Ziektewet, WAO en Arbodienstverlening. In deze functie was de productontwikkeling gecombineerd met de marketingkant en was de heer Prins verantwoordelijk voor de collectieve markt.

19 jaar TP Verzuimbeheer!
TP Verzuimbeheer BV bestaat inmiddels 19 jaar en profileert zich als een organisatie die de kennis en ervaring heeft om te ondersteunen in het totale verzuimbeleid van een bedrijf of organisatie. De afgelopen jaren hebben veel bedrijven tot tevredenheid kennisgemaakt met de diensten van TP Verzuimbeheer.

Verzuim
begeleiding
De Zelfstandige
Bedrijfsarts
Ziektewet en WGA:
publiek of privaat
Bedrijfsovername
en ziekterisico’s
Ziekte en Vroegpensioen
Juridische
ondersteuning

Wij kijken graag naar uw situatie

Heeft u een specifieke vraag of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen, vul dan ons formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naar contact formulier

OF bel ons op 06 517 40 777