Juridische ondersteuning

Vorige pagina

Even voorstellen: Petra Staal

Als Advocaat en Mediator ben ik verbonden aan Zumpolle Advocaten te Utrecht en gespecialiseerd op het terrein van het arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht.

Iedere onderneming heeft wel eens te maken met een probleem op het terrein van het arbeidsrecht of Sociaal Zekerheidsrecht. Neem bijvoorbeeld de werknemer, waar u graag afscheid van zou willen nemen. Wat te denken van de re-integratieproblematiek die zich gedurende de eerste twee jaar arbeidsongeschiktheid voor kan doen. Of de situatie dat u een loonsanctie opgelegd krijgt door het UWV.

Om tot een bevredigende oplossing te komen is specialistische kennis vereist. Maar ook inzicht in de specifieke situatie. Als advocaat kan ik in nauw overleg met u bekijken wat de gewenste oplossing is en hoe die te bereiken. Inmiddels ben ik tevens geregistreerd MfM-mediator. Zoekt u samen met uw werknemer naar een oplossing voor een conflict middels een mediationtraject? Ook dan kunt u mij benaderen.

Vanuit mijn expertise adviseer ik met enige regelmaat Teun Prins en zijn cliënten. Met Teun verzorg ik daarnaast al een geruim aantal jaren jaarlijkse scholingen. U kunt mij bereiken via Teun Prins of rechtstreeks via Zumpolle Advocaten: 030-2333248.

http://www.zumpolleadvocaten.nl

Verzuim
begeleiding
De Zelfstandige
Bedrijfsarts
Ziektewet en WGA:
publiek of privaat
Bedrijfsovername
en ziekterisico’s
Ziekte en Vroegpensioen
Juridische
ondersteuning

Wij kijken graag naar uw situatie

Heeft u een specifieke vraag of wilt u gewoon eens van gedachten wisselen, vul dan ons formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naar contact formulier

OF bel ons op 06 517 40 777